Uusi palvelumme!

Uutta Har-Min Farmissa!

Tule kokeilemeen Neurosonic matalataajuusvärähtelypatjaa. Tarjoushinta nyt 15 eur/krt (norm. 22 eur /krt). Tarjous voimassa 31.1.21.saakka. Patja sopii sekä ihmisille että koirille. Kysy lisää yksityisviestillä!

Tiloissamme on ollut myös koiria.
Palvelu Siilinjärven ja Iisalmen toimipisteessämme.

Värähtely toimii samalla alueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt ja tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämä yleensä poistuu 1-2 käyttökerran jälkeen. Välttääksesi huonovointisuutta tai päänsärkyä laitteen käytön jälkeen, suosittelemme juomaan ohjelman jälkeen reilusti vettä.

Laitteen käytöllä ei ole ikärajoituksia. Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, älä käytä lainkaan aktivoivia ohjelmia. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme, ettei värähtelyä suunnata pään alueelle lainkaan.

Jos kyseessä on hermoston ylitila tai unenlaatu, suositellaan 2-3 viikon kuuria 2-3 krt/ viikossa. Yksittäinenkin käynti rentouttaa. mutta pysyvämmän tuloksen saaminen vaatii useamman käynnin.

Vasta-aiheet:
Jos sinulla on jokin seuraavista, älä käytä laitetta:
Akuutti tulehdustila
Akuutti veritulppa
Aktiivinen syöpä
Flunssa ja kuume
Raskaus
Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta.
Jos laitteen käyttö arveluttaa, keskustele asiasta oman lääkärisi kanssa.

Sopiva ohjelma kattavasta valikoimasta | Neurosonic