Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen koulutuksiimme tapahtuu joko verkkokauppamme kautta tai sähköpostilla.Sähköpostitse ilmoittautuminen: lähetä alla mainitut tiedot osoitteeseen riikka.hartikainen75@gmail.com

Ilmoittautujan nimi
– Lähiosoite
– Postinro ja paikkakunta
– Puhelinnumero
– Email
– Kirjoita kurssin nimi, jolle osallistut
– Koiran ohjaajan nimi, jos eri kuin omistaja
– Koiran nimi
– Rotu
– Koiran ikä
– Sukupuoli
– Kerro koirastasi muutamalla sanalla
– Onko sinulla ollut aiemmin koiria
– Odotuksesi kurssilta

Mahdollinen kurssimateriaali lähetetään sähköisessä muodossa, ellei paperiversiota erikseen toivota.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot
Ilmoittautuminen koulutuksiimme tapahtuu joko verkkokauppamme kautta tai sähköpostitse. Kursseille ilmoittautumiset ovat aina sitovia. Jos kurssi on täynnä, voit halutessasi jäädä varasijalle odottamaan vapautuvia paikkoja. Varallaolo ei sido mihinkään. Sitovaksi ilmoittautuminen muuttuu, kun otat vastaan vapautuvan paikan. Myös osallistumismaksu laskutetaan vasta tämän jälkeen.

Oikeudet muutoksiin kurssien aikatauluissa, kurssipaikoissa tai kouluttajissa pidätetään.

Palautamme rahat kokonaisuudessaan, jos perut osallistumisen koulutuksiin aiemmin kuin 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Jos perut ilmoittautumisesi alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko osallistumismaksun.

Koiran tai omistajan sairastumisen vuoksi tapahtuneista maksu palautetaan myös alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tapahtuneista peruutuksista (lääkärin tai eläinlääkärintodistus esitettävä). Jos jätät kurssin muista syistä kesken, emme palauta osallistumismaksua.Jos olet ilmoittautunut alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, palautamme osallistumismaksun, mikäli peruutus on tehty seitsemän (7) vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Tämän jälkeen veloitamme koko osallistumismaksun.

Maksuaika on normaalisti 14 päivää/netto, huomautusaika 3 päivää ja viivästyskorko sen hetken säädännön mukaan. Jos ilmoittaudut kurssille lähellä kurssin alkamista, niin maksuaika on ”heti” tai seitsemän (7) vrk, riippuen kurssin alkamisajankohdasta.

Maksamattomista laskuista lähetämme yhden huomautuslaskun, johon on lisätty korko ja huomautuskulut, jonka jälkeen laskut siirtyvät välittömästi perintään Lakiasiaintoimisto Business-Laki LBL Oy:n. Perinnästä koituvat kulut maksaa täysimääräisesti asiakas.
Kurssin järjestäjän peruuttaessa kurssin, maksetaan osallistujien suorittama osallistumismaksu täysimääräisenä takaisin.