Saimme uuden ammattilaisen Har-Min Far-Min tiimiin!

Hei!

Olen Oona ja juuri valmistunut eläintenkouluttajaksi. Aloitan työt Koiratarvikkeet ja -palvelut Har-Min Farmissa helmikuussa.

Har-Min Farmin kotisivuille on päivitetty 10 kpl minun kursseja, jotka alkavat helmikuussa! Nyt valitsemaan itselle paras! 😊 Kurssi tarjontaa: bh-kurssi, nose work alkeet, nose work hajutestivalmennus, nose work edistyneet, nose work haastava, pentukurssi x2, tottelevaisuuskurssi, ratatokokurssi ja seniorikurssi. Lisäksi pidän yksäritunteja, pop up – treenejä, nose work möllikokeita, luentoja, neuvontaa ja vaikkapa kaveri porukallesi räätälöidyn kurssin! Tulossa myös paljon lisää kursseja, olethan kuulolla! Kurssit löydät Har-min Farmin sivuilta ja Facebookista (Koiratarvikkeet ja -palvelut Har-min Farmi): 

Laumaani kuuluu 2x saksanpaimenkoira, labradorinnoutaja, sharplaninac ja venäjäntoymix. Harrastan koirieni kanssa suojelua, nose workkia, vesipelastusta ja tokoa.

Riikka Hartikainen on koutsannut minut hyvin, arvoihini kuuluu iloinen ja kannustava tekeminen, positiivinen kouluttaminen, lämmin ja ystävällinen opetus, sekä koiran ja ohjaajan paras mahdollinen yhteistyö. ❤️ Kursseillani iloitaan onnistumisista yhdessä!

Toivottavasti nähdään! 😘

❤️Oona ja koirat:
Säde, Waldo, Luna, Hali ja Vilma.❤️