Temppukurssi

Tällä hetkellä ei ole temppukurssia mutta voit aktivoida koiraasi seuraamalla Savon Sanomien temppukoulua (1. osa) . Ilokseni pääsin mukaan tähän mielenkiintoiseen projektiin.

2. osa

3. osa

4.osa

Ohjaajana toimii eläintenkouluttaja Riikka Hartikainen. Riikalla on vankka koiratausta. Tällä hetkellä Riikalla on kaksipitkäkarvaista hollanninpaimenkoiraa ja briardi. Hän on suorittanut Koirakoulu Vision koiranohjaajakoulutuksen vuonna 2009 ja eläintenkouluttajan ammattitutkinnon 2014. Koulutuksemme on mahdollisimman stressitöntä ja koiralle mielekästä. Koulutus pohjautuu positiiviseen palkkaamiseen ja koiran omaan oivaltamiseen. Näin oppiminen on nopeampaa.
Emme käytä koulutuksessa fyysistä rankaisua emmekä pakotteita. Näin koira oppii iloisella mielellä, eikä tekeminen perustu pelkoon tai stressiin.
Ainoana rangaistusmuotona käytämme palkkion poistamista eli koiran toimiessa muutoin kuin ohjaajan tahtomalla tavalla. Koiralta poistetaan mahdollisuus palkkioon, siihen mitä se sillä hetkellä eniten haluaa (nami, rapsutus, lelu).
Kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille koirille, joilla on perusasiat hallussa. Kurssille tullessasi koirasi tulee olla rokotettu. Ota mukaan tukeva kaulapanta
(ei kuristava), hihna (ei flexi), koirasi lempiherkkuja sekä aimo annos iloista mieltä.
Kurssin sisältö mm (kurssilla lähdetään liikkeille alkeista):
Kontakti ja toiminnan aikaan saaminen oikea-aikaisella ja oikeanlaisella vahvisteella
Rallytokoilua
Aktivointitemppuja
Paikallaanolo ja peruskäskyt
Jokaisella tunnilla harjoitellaan myös perustottelevaisuutta.
Kurssimaksu suoritetaan pankkitilille, joka on samalla vahvistus kurssille osallistumisesta.
Lisätietoja:
E-mail: riikka.hartikainen75@gmail.com
puh. 044 – 503 1462