Pentueskari

Pentueskari_2015_Logo

Yhteistyössä Royal Caninin kanssa

 

Pentueskari on 2-4kk ikäisille pennuille tarkoitettu kurssikokonaisuus, joka koostuu yhdestä teoriatunnista sekä kolmesta harjoituskerrasta. Kurssille voi osallistua myös ilman koiraa. Jos olet harkitsemassa pennun hankkimista on pentueskari hyvä tietopaketti pennun hoitamisesta, kouluttamisesta jne.

Pentueskarin tavoitteena on tarjota pennulle myönteisiä kokemuksia erilaisista tilanteista ja asioista, sekä opetella ohjaajan kanssa työskentelyä. Tarkoitus on tutustuttaa pennut arjen vaihteleviin tilanteisiin, auttaa pennun sosiaalistamisessa ja tietysti tarjota paikka oppia uutta.

Pentueskari tarjoaa ohjaajalle teoriatietoa pennun kehityskausista, varhaisten kokemusten tärkeydestä sekä oppimisen perusteista. Pentueskarissa pennut pääsevät myös leikkimään keskenään. Mahdollisuuksien mukaan käydään myös tutustumiskäynnillä eläinlääkärin vastaanotolla.

Toimimme yhteistyössä Royal Caninin kanssa ja jokainen kurssilainen saa upean Royal Canin -tuotepaketin!

Pentueskarin koulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen. Kouluttajana toimii eläintenkouluttajatutkinnon suorittanut Riikka Hartikainen. Riikalla on vankka koiratausta. Tällä hetkellä Riikalla on kaksi hollanninpaimenkoiraa ja briardi. Riikka on suorittanut Koirakoulu Vision koiranohjaajakoulutuksen vuonna 2009. Koirakursseja Riikka on pitänyt vuodesta 2009 saakka. Riikka on myös trimmaaja sekä koirahieroja.

Koiran kehitykselle tärkeimmät viikot ovat sen ensimmäiset 16 viikkoa. Koiran käytökseen vaikuttaa paljon mitä se tänä aikana oppii. Sosiaalistaminen, ympäristökoulutus ja käsittelyharjoitukset on hyvä aloittaa heti, kun pentu tulee uuteen kotiin. Kun aloitat tapakasvatuksen heti alkumetreillä, on koirallasi mahdollisesti vähemmän ongelmia aikuisena. Muistathan, että sairaita pentuja kurssillemme ei tietenkään saa tuoda!

Kurssin sisältö mm:

– Luento

Kontakti ja toiminnan aikaan saaminen oikea-aikaisella ja oikeanlaisella vahvisteella

Mukana kulkeminen ja hihnakäyttäytyminen