Lapsi & koira -kurssi

Ohjaajana toimii Riikka Hartikainen. Riikalla on vankka koiratausta. Tällä hetkellä Riikalla on kolme pitkäkarvaista hollanninpaimenkoiraa, briardi sekä picardienpaimenkoira. Hän on suorittanut Koirakoulu Vision koiranohjaajakoulutuksen vuonna 2009. Riikka on käynyt koulunkäyntiohjaajan tutkinnon ja hän on työskennellyt paljon lasten parissa.

Koulutuksemme on mahdollisimman stressitöntä ja koiralle mielekästä. Koulutus pohjautuu positiiviseen palkkaamiseen ja koiran omaan oivaltamiseen. Näin oppiminen on nopeampaa.
Emme käytä koulutuksessa fyysistä rankaisua emmekä pakotteita. Näin koira oppii iloisella mielellä, eikä tekeminen perustu pelkoon tai stressiin.
Ainoana rangaistusmuotona käytämme palkkion poistamista eli koiran toimiessa muutoin kuin ohjaajan tahtomalla tavalla koiralta poistetaan mahdollisuus palkkioon, siihen mitä se sillä hetkellä eniten haluaa (nami, rapsutus, lelu).

Lapsi & koira- kurssi on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille.
Kurssilla lapsi oppii mm. kommuniokoimaan koiran kanssa, oppii koiran käsittelytaitoja , kuinka hihnassa kuljetaan, kuinka toisia koiriaohitetaan, kuinka toista koirakkoa/ihmistä voi oman koiran kanssa tervehtiä kohteliaasti, kuinka koiralle opetataan peruskäskyjä kuten istu- ja maahan. Kurssilla käydään myös läpi koiran perushoitotoimenpiteitä ja näyttelyiden alkeita.

Kurssille mahtuu 6 osallistujaa. Kurssia pidetään 4 krt. 45 min kerrallaan.
Hinta.  €. ( sis. 24% alv). Hintaan sisältyy kurssimateriaali. Ota mukaan tukeva kaulapanta (ei kuristava), hihna (ei flexi),koirasi lempiherkkuja, vettä ja aimo annos iloista mieltä.

Kurssin sisältö:

Kontakti ja toiminnan aikaan saaminen oikea- aikaisella vahvisteella
Istuminen, maahanmeno
Hihnakäyttäytyminen, ohittaminen, tervehtiminen
Paikallaanolo ja rauhoittuminen
Luoksetulo
Luopuminen (ota koiralle lelu mukaan)
Koiran käsittelytaitoja

Kurssimaksu suoritetaan pankkitilille, joka on samalla vahvistus kurssille osallistumisesta. Lasku lähetetään ilmottautumisen jälkeen.

Lisätietoja: riikka.hartikainen75@gmail.com
puh. 044 – 503 1462