Pentueskari

Yhteistyössä Royal Caninin kanssa

Käytännön kerrat perjantaisin ajalla: 4.5, 11.5., 18.5. ja 25.5.18. Klo. 17.30 – 18.15.

Koulutuspaikka: Asematie 7. Siilinjärvi. (sisä- ja ulkotiloissa).

Pentueskari on 2-4kk ikäisille pennuille tarkoitettu kurssikokonaisuus, joka koostuu neljästä harjoituskerrasta.

Pentueskarin tavoitteena on tarjota pennulle myönteisiä kokemuksia erilaisista tilanteista ja asioista, sekä opetella ohjaajan kanssa työskentelyä. Tarkoitus on tutustuttaa pennut arjen vaihteleviin tilanteisiin, auttaa pennun sosiaalistamisessa ja tietysti tarjota paikka oppia uutta.

Pentueskari tarjoaa ohjaajalle teoriatietoa pennun kehityskausista, varhaisten kokemusten tärkeydestä sekä oppimisen perusteista.

Toimimme yhteistyössä Royal Caninin kanssa ja jokainen kurssilainen saa upean Royal Canin -tuotepaketin!

Pentueskarin koulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen. Kouluttajana toimii eläintenkouluttajatutkinnon suorittanut Riikka Hartikainen. Riikalla on vankka koiratausta. Tällä hetkellä Riikalla on kaksi hollanninpaimenkoiraa ja briardi. Riikka on suorittanut Koirakoulu Vision koiranohjaajakoulutuksen vuonna 2009. Koirakursseja Riikka on pitänyt vuodesta 2009 saakka. Riikka on myös trimmaaja sekä koirahieroja.

Koiran kehitykselle tärkeimmät viikot ovat sen ensimmäiset 16 viikkoa. Koiran käytökseen vaikuttaa paljon mitä se tänä aikana oppii. Sosiaalistaminen, ympäristökoulutus ja käsittelyharjoitukset on hyvä aloittaa heti, kun pentu tulee uuteen kotiin. Kun aloitat tapakasvatuksen heti alkumetreillä, on koirallasi mahdollisesti vähemmän ongelmia aikuisena. Muistathan, että sairaita pentuja kurssillemme ei tietenkään saa tuoda!

Kurssin sisältö mm:

  • Kontakti ja toiminnan aikaan saaminen oikea-aikaisella ja oikeanlaisella vahvisteella

  • Mukana kulkeminen ja hihnakäyttäytyminen

  • Istu

  • Maahan

  • Luopuminen

Pentueskarista on hyvä jatkaa Har-Min Farmin pentukurssille.

Kurssille mahtuu 4 pentua. Kurssin hinta 85 € (sis. 24 % alv) / koirakko.

Jos jollekin kerralle ei pääse mukaan, voimme sopia korvaavan ajan:). Käymättä jääneitä kertoja emme hyvitä rahallisesti.

Lisätietoja: riikka.hartikainen75@gmail.com , puh. 044 – 503 1462