Hajutyöskentelykurssi

Yksityistunnit

Jos haluat kokeilla hajunerottelua voin järjestää tunnin 35 eur/kerta.


Hajuerottelukurssi

Kurssiaikautaulu sovitaan yhdessä.

Har-min Farmin tiloissa osoitteessa Asematie 3.

Hajuerottelukurssilla koirasi saa käyttää vahvinta ja tärkeintä aistiaan, eli hajuaistia. Hajuaistin avulla koira kommunikoi ja saa paljon informaatiota ympäristöstä.

Koiralle voidaan antaa mielekästä tekemistä opettelemalla erottamaan eri hajuja ja merkkaamaan haluamamme haju. Koiran opittua löytämään oikea haju lisätään mukaan häiriöhajuja.

Hajuerottelukurssilla opetetaan koira löytämään ohjaajan valitsema haju. Hajuna voi käyttää vaikkapa Nose Work hajua (eukalyptyshydrolaatti), kanelia, kahvia, sientä, tryffeliä (tryffelin voit ostaa meiltä) tai jotain esinettä. Eucalyptyshydrolaatti löytyy meiltä, jos valitset muun hajun tuo se mukanasi kun tulet kurssille.Vain oma mielikuvitus on rajana sille mitä hajua haluaisit koiran etsivän.

Hajuerottelua voi käyttää koiran aktivoimisena tai sitä voidaan hyödyntää erilaisissa harrastuksissa, kuten sienestyksessä, jäljestyksessä jne.

Kurssilla oppimista vahvistetaan positiivisin menetelmin.

Kurssille otetaan neljä koirakkoa. Jos et pääse jollekin kerralle, sitä ei hyvitetä rahallisesti. Tunnin voi korvata toisen ryhmän mukana.

Kurssille osallistuminen ei vaadi koiralta tai omistajalta mitään erityistaitoja. Kurssilla koira on omistajan vastuulla. Kurssille ei saa tuoda sairasta koiraa.

Kurssi sisältää 4 oppituntia. Max. kaksi koirakkoa. Hinta. 90 eur. Kurssille voit ilmittautua myös verkkokauppamme kautta. 

Ilmoittautuminen kurssille sähköpostilla riikka.hartikainen75@gmail.com.

Kerro ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

Nimi

Puhelinnumero

Osoitetietosi

Sähköpostiosoitteesi

Koiran rotu, ikä ja nimi

Kerro lisäksi koulutustaustastasi ja onko hajutyöskentelyn opettaminen sinulle tuttua.

.

nefihaju